Vi priser sommeren - gjør den til en nytelse for hunden også

Gjør litt ekstra stas på din firbeinte venn. Benytt muligheten til å gi din hund en velfortjent massasjebehandling nå i de aktive sommermånedene.

Ny sjanse - nye premier

Alle hunder som tas inn til massasjebehandling i sommermånedene er med i trekningen av:


1. Gavekort kr. 500,- hos G-sport
2. Børstesett
3. Tørrsjampo/balsamspray
4. Tannpleiesett
5. Godbiter


Ta kontakt i dag for å avtale tid for en gratis massasjebehandling av din hund.

Trekning 1. oktober 2011.


Kontakt

Praktisk informasjon

Før behandling:
Før hunden leveres skal den være godt luftet, og ellers være ren og tørr. Det bør ha gått noen timer siden siste fôring, og hunden bør ikke ha inntatt store mengder væske like før behandlingen.

For mange hunder innebærer massasje en helt ny form for berøring. Det er ikke uvanlig at hunden må behandles flere ganger før det er mulig å gjennomføre en full massasjebehandling.

Det er ønskelig med en samtale med hundeeier før behandlingen påbegynnes. Erfaringsvis finner de fleste hunder seg lettere til rette og er mer mottakelige for massasje når eier ikke er til stede under behandlingen. Eier avgjør selvsagt selv om hun/han ønsker å være til stede. Hunden kan evt. også leveres med avtale om tidspunkt for henting.

Etter behandlingen:
Massasjen setter i gang prosesser som får kroppen til å skille ut avfallstoffer. Etter behandlingen skal hunden derfor tilbys friskt vann og en luftetur. Det er helt normalt dersom hunden ønsker å ta det med ro etter behandlingen. Mange hunder får litt mer markert kroppslukt etter behandlingen. Dette skyldes også utskillelsen av avfallsstoffer, og er forbigående.